Híreink

2020.04.28.

Tájékoztató érettségiző diákoknak !!!

2020.03.16.

Tisztelt Tanulók!

Tisztelt Szülők!

 

Tekintettel a 1102/2020. (III.14.) Korm. határozatban foglaltakra, március 16-tól új iskolai munkarend lép életbe.  A tantermen kívüli digitális munkarend értelmében az oktatás nem az iskolában zajlik, valamennyi tanuló otthon sajátítja el a tananyagot, melyet elektronikus úton kap meg.

A tanulók nem tartózkodhatnak az iskolában!

A digitális oktatás eljárási rendjéről a tagintézmény-vezetők hamarosan tájékoztatják Önöket.

2020.03.15.

Tisztelt Tanulók!
Tisztelt Szülők!

Tekintettel a 2020. március 13-án született kormányzati döntésre, március 16-tól új iskolai munkarend lép életbe.  A tantermen kívüli digitális munkarend értelmében az oktatás nem az iskolában zajlik, valamennyi tanuló otthon sajátítja el a tananyagot, melyet digitális úton kap meg. A tanulók nem tartózkodhatnak az iskolában!

2020.03.13.

Tisztelt Tanulók!

A Budakalász Gimnázium vezetősége az alábbi szabályok betartását kéri.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézményi és országos tájèkoztatásokat, és annak szellemében járjanak el.

Kérjük, fokozottan figyeljenek a rendszeres kézmosásra és tartózkodjanak a társaiktól való szorosabb érintkezéstől ( puszi, kézfogás).

Kérjük, kerüljék a lázas betegeket, azok hozzátartozóit.

Amennyiben tünetek jelentkeznek, telefonon értesítsék a házi orvost vagy az orvosi ügyeletet.

2019.02.07.

A jelentkezési határidő a május-júniusi vizsgaidőszak esetén február 15-e, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén szeptember 5-e. (Ha a meghatározott időpontok munkaszüneti napra esnek, a jelentkezési határidő az ezt követő első munkanapon jár le.) A jelentkezési határidő elmulasztása esetén a vizsgát szervező intézménybe igazolási kérelmet lehet benyújtani a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül (az igazolási kérelemmel együtt a jelentkezési lapot és mellékleteit is be kell nyújtani). Az igazolási kérelem benyújtásának határideje jogvesztő.

Oldalak